GYIK

Mennyi a szállítási díj?

A szállítási díj 1500 Ft, viszont 15 000 Ft feletti rendelés esetén nincs szállítási díj. Időnként lesznek kedvezmények és különleges promóciók. Ellenőrizze az adott terméknél a szállítási díjat, és mindig tájékozódjon promócióinkról és kedvezményeinkről a különböző közösségi média felületeinken vagy hírleveleinkbőlVan ingyenes szállítás?

IGEN! Ahogy már mondtuk, vannak promóciók és kedvezmények a termékeinkkel. Különleges alkalmakkor ingyenes szállítást kínálunk termékeinkhez. Továbbá, lesz olyan termékünk, amely INGYENES, és csak a szállítási díjat kell fizetnie. Nézze meg a bejelentésünket a honlapunkon vagy a közösségi média felületeinken.Mikor érkezik meg a rendelésem?

A termék megérkezésére nincs határozott és rögzített napok száma. Ez a termék méretétől és elkészítési módjától függ. Kérjük, körülbelül 1-2 hetet számítson arra, hogy a termék megérkezik Önhöz.Lemondhatom a megrendelésemet, ha már leadtam?

Amint leadja a rendelését, azonnal feldolgozzuk azt a raktárkészletünkben, így sajnos a leadott rendeléseket nem tudja törölni. Győződjön meg róla, hogy 110%-ig biztos a termék megvásárlásában, mielőtt a pénztárhoz lépne.Van visszatérítési szabályzata?

Kérjük, olvassa el a Visszatérítés oldalt a visszaküldési politikánkkal és egyéb aggályokkal kapcsolatban.Hol léphetek kapcsolatba önökkel, ha a termékekkel kapcsolatos problémáim vannak?

Elérhet minket e-mailben a Kapcsolat oldalunkon, vagy üzenetet küldhet nekünk a közösségi média felületeinken.